Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، «پگاه معصومی» با بیان اینکه در این نمایش، مبارک قصه‌ای را برای خردسالان تعریف می‌کند، اظهار داشت: قصه در مورد ۲ دوست بنام‌های « آ » و « ه » است که با هم دعوا می‌کنند.  

وی اضافه کرد: « آ » مغرور و خودپسند است و « ه » را اذیت می‌کند و در نهایت « ه » قهر کرده و از شهر بیرون می‌رود و در پایان نمایش با هم آشتی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معصومی با بیان اینکه پیام نمایش دوستی است، تصریح کرد: «مبارک و آه» به شیوه عروسکی اجرا می‌شود و عروسک بازیگر دارد، علاوه بر این یکی از نوازندگان در نمایش مشارکت کرده و تماشاگران نیز با نمایش همراه می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه « مبارک و آه» به شیوه نمایش مشارکتی کار شده است، افزود: بچه‌های خردسال باید داخل نمایش حضور داشته باشند و تجربه ثابت کرده بچه‌ها به شدت باهوشند و نسبت به موضوعات آگاهی دارند، بنابراین نگاه‌شان ظریف، حساس و دقیق است.

این کارگردان با بیان اینکه محتوای نمایش باید برای خردسالان جذاب و رنگارنگ باشد، گفت: بچه‌ها با بازی همراه با موزیکال و نمایش‌های روحوضی و تخته حوضی این نمایش با واژه دوستی آشنا خواهند شد.

معصومی گفت: بچه‌ها از نمایش‌هایی مانند روحوضی و تخته‌حوضی به دورند و شخصیت‌هایی مثل مبارک و حاجی فیروز را نمی‌شناسند.

عروسک‌های غول پیکر راوی «یه دنیایی که آدماش آبی‌شن»

نویسنده نمایش عروسکی «یه دنیایی که آدماش آبی شن» با حضور عروسک‌ها می‌خواهد کارهای خوب و بد را به کودکان آموزش دهد.

«میثم کرمی» با بیان اینکه مضمون نمایش آموزش «نه گفتن» به کودکان و نوجوانان است، اظهار داشت: در این نمایش عروسک‌های غول پیکر با مخاطب ارتباط برقرار می‌کنند و ۹۰ درصد مخاطب و تماشاچی‌ها وارد فضای قصه می‌شوند.

وی با بیان اینکه نمایش خیابانی به راحتی با مخاطب ارتباط برقرار کرد و تاثیر بسزایی روی او دارد، گفت: در پایان نمایش؛ مخاطبان در مورد کارهای خوب و بد فکر می‌کنند.

نویسنده نمایش «یه دنیایی که آدماش آبی شن» که در بخش خیابانی جشنواره بیست و هفتم حضور دارد، ادامه داد: سرانجام نداشتن بدی‌ها و ماندگاری و لذت‌بخش بودن خوبی‌ها از اهداف این نمایش است.

کرمی که از شهر محلات در بیست و هفتمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان حضور دارد، گفت: جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان فرصتی مناسب برای ترویج و آموزش ارزش‌ها با زبان هنر و نمایش به کودکان و نوجوانان است.

به گزارش ایرنا؛ بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، به دبیری امیر مشهدی عباس که از اول تیرماه با شعار «تئاتر، پرواز پروانه‌های خیال» در شهر تاریخی همدان آغاز شده، فردا(دوشنبه ششم تیر) به پایان می رسد.

این جشنواره با حضور ۷۰ گروه نمایشی داخلی و خارجی برگزار می شود، ۵۰۰ اثر از گروه های نمایشی داخلی و خارجی به جشنواره ارائه شد که پس از داوری اولیه ۷۰ گروه نمایشی به این دوره از جشنواره راه یافتند. در این دوره از جشنواره گروه های نمایشی از پنج کشور ایتالیا، یونان، ارمنستان، ترکیه و عراق حضور دارند و با دیگر راه یافتگان به این رویداد رقابت می کنند.

برچسب‌ها شهر همدان تئاتر تئاتر کودک و نوجوان جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر همدان تئاتر تئاتر کودک و نوجوان شهر همدان تئاتر تئاتر کودک و نوجوان جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۸۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد

نشست خبری پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد با حضور کوروش زارعی مدیر مرکز هنر‌های نمایشی و سید مصطفی موتورچی دبیر پانزدهمین دوره جشنواره در حوزه هنری برگزار شد.

کوروش زارعی در ابتدای نشست عنوان کرد: شعار این دوره جشنواره پانزدهم «خانه هنرم مسجدم» است. سه سال جشنواره برای ایجاد زیرساخت‌ها و چشم انداز‌های درست تعطیل شد، اما بعدش دومرتبه به اجرا رسید. پس از در تولید بچه‌های مسجد در استان‌ها تحت عنوان تئاتر محرابیان، حال احساس میکنیم به رشد مناسب رسیدند.

وی در ادامه افزود: تئاتری‌ها حال به زایایی رسیده و می‌توانند وارد عرصه‌های جدی شوند. پس از کارگاه سال قبل مشهد، قرار است خروجی‌ها امسال به اجرا رسیده و در رویداد‌های تئاتر کشور حضور یابند. تئاتری‌های اجرایی امسال خروجی هشتصد گروه نمایشی ما هستند و ما تلاش داریم کار‌ها را به روستا‌ها هم برسانیم. تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد تا ما بتوانیم استعداد‌ها حتی در مرز‌های ایران را کشف و هدایت کنیم.

مصطفی موتورچی دبیر جشنواره نیز در صحبت‌هایی با اشاره به عدم انتشار فراخوان برای این دوره گفت: از بین کار‌های رسیده چهارده اثر نهایی شده و به اجرا در خواهد آمد. در کنار کار تولید اثر، سلسله کارگاه هم داشتیم که نزدیک به هشتصد مربی و گروه بودند و اینها نمایشنامه‌هایی آماده و در مساجد اجرا کردند و بااین هدف سه دوره جشنواره نمایشنامه نویسی گلدسته‌ها را داشتیم که برگزیده‌های آنها به این جشنواره رسید. همچنین داوران اعظم بروجردی، الهام چرخنده و وفا طرفه هستند.

زارعی همچنین درباره اهمیت گروه محوری در جشنواره افزود: جوایز هم گروه محوری از اول تا سوم اعطا می‌شود. یکی از جوایز ویژه ما جایزه ویژه فرج الله سلحشور به نام این عزیز تئاتری مسجدی خواهد بود است.

زارعی رباره جایزه سلحشور گفت: این جایزه به گروه برتر تقدیم خواهد شد یک گروه کاملا مسجدی که در آموزش‌ها حضور داشتند و مسائل اخلاقی را هم رعایت کرده و به معنای واقعی یک گروه هستند. همچنین امسال چهارمین دوره مسابقه نمایشنامه نویسی گلدسته‌ها را خواهیم داشت.

وی درباره تک جنسیتی بودن اجرا‌ها بیان کرد: بخاطر این مسائل کار‌هایی تولید شد و داوران خانم هستند که راحت کار‌ها اجرا شود و اینبار ما ساختار شکنی کرده و از سه خانم با تحصیلات و تجربه برای داوری استفاده کردیم. 

کوروش زارعی در ادامه گفت: افتتاحیه در کنار مزار شهدای گمنام شهر بافق خواهیم داشت و اجرا‌ها هم در امامزاده عبدالله خواهد بود، هرگروه بعد اجرای داوری سه اجرا در مساجد بافق و یزد خواهند داشت، مساجد یزد و امامزاده‌ها شاهد اجرا‌ها خواهند بود. 

موتورچی افزود: در طول جشنواره برای بچه‌های انجمن نمایش بافق دو کارگاه طراحی کردیم و انجا کارگاه نمایشنامه نویسی و دوره کارگردانی برگزار می‌کنیم.

وی درباره جوایز این جشنواره گفت: ما پنج جایزه گروه خواهیم داشت. بازیگری خانم و آقا هفت نفر تقدیر بدون رتبه خواهند بود. دو بزرگداشت و جایزه سلحشور نیز خواهیم داشت. سیصد میلیون جایزه خواهیم داشت و بیشترین جایزه هم فرج الله سلحشور بیست میلیون و پنج گروه برگزیده هر کدام ده میلیون خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است